tisdag 15 december 2009

IKEA

Idag efter att vi var klara med den muntliga tentan, dom kändes att gå rätt okej, åkte vi iväg till IKEA. Började med att äta en korv för att stilla hungern innan shoppandet började. Hade varit så duktig så jag redan hemma i söndags skrivit en lista på vad jag skulle köpa och till och med vad det skulle kosta.

Självklart så "råkade" jag handla lite andra saker också. Resultatet blev tillsist en madress till spjälsängen, ett spjälsängsskydd, en babymobil med fiskar (jätte söt!), några kuddar, ett täcke, ett underlags skydd till madrassen, en badbalja, lite ljus, klädnypor, en julklapp till äldsta syskonbarnet, en ny badrums matta och lite glitter. Köpte säkert nåt mer också, men inte vad jag kan komma på just nu. Efter shoppningen var avklarad inne på IKEA blev det en fika inne på Birsta City innan vi gick runt och kollade lite där. Men vi var nog alla rätt så trött så vi slöt upp med några andra vid fem tiden och åt middag inne på IKEA innan vi åkte tillbaka till skolan där vi bor.

Vägföret var tyvärr inte det bästa, eller underlaget var det väl inget större fel på, men allt salt som VV saltar vägerna med. Ruorna bir så skitiga så man ser knappt ut genom rutan när man kör. Så det är jätte jobbigt när man får möte. Så imorgon när vi åker hem blir det till att åka in på mackar lite titt som tätt och tvätta av rutan så man ser nåt. Det är vad man kan kalla dagens I-lands problem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar