söndag 14 mars 2010

Snorigt barn

Det blir rätt långt emellan inläggen nu. Har rätt mycket att göra på skolan så tiden räcker inte riktigt till. Men dottern sover nu så då tänkte jag skynda mig uppdatera lite.

Äntligen har det blivit mer vår ute, det är runt noll eller plusgrader nu på dagarna. Nästan varje dag sen det blev mars har varit kanonfin, tyvärr är man för dålig på att vara ute. Bättring på det! Igår hade vi tänkt att vara ute och kolla på hoppningen, men då vi kom upp på klubben blåste et för mycket sp det blev häng i gröna sofforna istället och en fika på Törnser, där vi var lååångt ifrån ensam. De var sinnessjukt mycket folk, beror i och för sig på marknaden som är i helgen. Idag kommer vi, jag och Lova, göra ett nytt försök att åka ut till klubben för att kunna vara ute lite.

Lova har blivit jätte snorig, helpigg annars. Men man hör hur mycket snor som finns i näsan närhon andas. Så just nu är nätterna mindre rolig eftersom hon sover lite oroligt med tanke på att det är rätt ledsamt att andas. Köpte en snorsug som funkar kanoners, nu kan hon till och med skratta när vi använder den på henne, fast bara ibland! Tänk vad jobbig att hela tiden gå runt med en hel massa snor i näsan, men oförmögen att kunna snyta sig. Usch vad otrevligt! Lova tränar på svanken inför hennes kommande kariär som fallskärmshoppare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar